Alt innen bad og våtrom i Aurland/Lærdal

Høy kvalitet i alle ledd

Grønsberg & Sønner AS er ekspert på våtrom i Aurland/Lærdal. Men visste du at vi også tilbyr komplette løsninger for varme? Vannbåren varme, varmepumper, luft/væske, væske/væske og vedfyrt anlegg.  Alt får du hos oss. 

Enten du skal pusse opp badet eller legge vannboren, varme/varmepumpe,  bad og våtrom er Grønsberg & Sønner AS et sikkert valg.

Våtrom

For våtrom stilles strenge krav til kvalitet, og det lønner seg å velge en håndverker med erfaring og ekspertise. Da får du jobben gjort forskriftsmessig korrekt fra starten av. Som Mester-bedrift er Grønsberg & Sønner AS et trygt valg for ditt våtrom. I tillegg til høy standard både på materialer og håndverk, garanterer vi at du vil bli fornøyd med vår effektive og ryddige arbeidsmetode.

Varmeanlegg

Grønsberg & Sønner AS er totalleverandør av varmeløsninger for ditt hjem. Vi har et stort utvalg produkter fra anerkjente leverandører, og våre dyktige fagfolk gjør hele jobben for deg. Snakk med oss om:

  • Vannbåren varme
  • Varmepumper
  • Varmekabler
  • Varmtvannsberedere

Reparasjoner

Skulle uhellet være ute er vi ikke langt unna. Enten det er snakk om en kran som drypper, reparasjon av varmeanlegg eller en vannlekkasje som haster, kan vi i Grønsberg & Sønner AS hjelpe. Vår servicebil inneholder alt av utstyr som trengs for effektive og holdbare reparasjoner.

Kontakt oss for en prat om reparasjoner av rør, sanitær, varmeanlegg og våtrom.