Vi kan varmeanlegg i Aurland/Lærdal

Klart du kan få i både pose og sekk!

Grønsberg & Sønner AS løser det meste innen bad, våtrom, sanitær, rør og varmeanlegg i Aurland/Lærdal.

Våre medarbeidere er ikke bare sertifiserte, dyktige håndverkere - de er veldig hyggelige også. Kundeservice er en viktig del av det vi leverer. Som kunde skal du kunne stole på oss og vite at du får gode råd og høy fagkompetanse i alle ledd. 

Som sertifisert lærlingbedrift er vi stolte over å videreføre våre kunnskaper, slik at den høye kompetansen i bransjen opprettholdes også i fremtiden.

Kontakt oss i dag på 90 19 96 92 for en hyggelig prat om varmeanlegg og bad!

Service

Håndverkere er avhengige av fornøyde kunder for å få anbefalinger videre. Og anbefalingene kommer når vi leverer en jobb av høy kvalitet sammen med god kundeservice. Vi lytter til dine ønsker og vil gjøre vårt ytterste for imøtekomme dine behov. Samtidig kan du stole på at du alltid vil få gode råd og forslag til profesjonelle løsninger. Ta kontakt for en hyggelig prat om bad, våtrom eller varmeanlegg i Aurland/Lærdal du også!

Løsninger

Ingen våtrom er like. Skal du pusse opp badet eller vaskerommet og trenger tips til løsninger som både ser bra ut, er innenfor dine økonomiske rammer og som også har høy brukervennlighet? Vi kan hjelpe deg med å finne løsninger som passer. Fra dusjvegger til boblebad - snakk med Grønsberg & Sønner AS!

Effektivitet

Våre rørleggere jobber effektivt og ryddig. Fordi vi kan faget og har de riktige kvalifikasjonene, ser vi raskt hvilken løsning som skal til for profesjonelle og varige resultater. Vår effektivitet går derimot aldri på bekostning av kvalitet. Du får det beste resultatet - hver gang.